top of page

Fra 17.-25. september inviterer Paulus og Sofienberg menighet til festival! Paulusfestivalen er en åpen nabolagsfestival for alle som bor i menigheten eller identifiserer seg med kirkene våre på Grünerløkka.

 

Festivalen er inspirert av FNs bærekraftsmål nummer 11. Vi ønsker at festivalen kan være med å lage trygge og robuste nabolag. Det gjør vi ved å skape flere møteplasser, men også bringe folk sammen til å skape nye ting i og utenfor kirkerommet, på tvers av kjønn, alder eller kulturell bakgrunn.

Festivalen handler derfor mye om samskaping og spleising. I rammen av Paulusfestivalen gjør vi graffitiworkshop for ungdom utenfor Sofienberg kirke. Her samarbeider vi med Sofienberg ungdomsskole, Street Art Oslo og Blå Kors Ung. I Paulus kirke kobler vi kunstnerkollektivet Løkka-bohemen, Foss videregående skole og studenter ved KHIO. De skal lage skeiv kulturfest fredag i festivaluka. Ellers kan du komme innom Paulus kirke på kunstutstilling med bilder fra skolebarn i nabolaget, delta på en korøvelse med Paulikor i Paulus kirke, eller Sofienbergkoret i Sofienberg kirke, meditasjonsfellesskap med Pusterom, generasjonssang med Paulus sykehjem og babysang i Paulus, språkkafe med Oslo kommune og mye mer.

 

Vi arrangerer Paulusfestivalen for første gang i år. Har du lyst til å lage nabolagsfestival med oss neste år. Ta kontakt med oss! Sammen kan vi være med å lage en større og romsligere kirke.

bannerbildepaulusfestivalen_fotokred_Kerstin Mertens_Samfoto_NTB.jpg
28-RII03797.jpg
Mål 11 RGB_4x.png
  OM FESTIVALEN 
3-37935_brush-vector-watercolor-blue-wat
bottom of page